…Navigare necesse est, vivere non est necesse

Γνάιος Πομπήιος

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός κι αν είναι εμφύλιος...


Τώρα που μάθαμε και αγγλικά...


Μα όλα μόνος μου πρέπει να τα κάνω τελος πάντων


Απλά μαθήματα ... Φασισμού


Εις μνήμη του αγώνα



Κύριοι δυστυχώς ηττηθήκαμε! Μπορούμε να το πούμε με διάφορους τρόπους και να το ωραιοποιήσουμε με πλήθος λέξεων, η ουσία όμως παραμένει μία: οι κινητοποιήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα. Όσο κι αν μας πληγώνει, αυτή είναι η αλήθεια. Ακούστηκαν πολλά προσπαθώντας να υποστηρίξουν το αντίθετο.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κι αν έβγαινε η Χρυσή Αυγή στην παρανομία;



Ξαφνικά η Χρυσή Αυγή από εκεί που ήταν ένας άξιος υποψήφιος συγκυβέρνησης, τουλάχιστον το σοβαρό κομμάτι της όπως το εμπνεύστηκε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, φτάσαμε να είναι υποψήφια για την παρανομία. Εντάξει γίνεται κάτι και αύριο το πρωί η Χρυσή Αυγή τίθεται εκτός νόμου. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Ως δια μαγείας οι τοπικές οργανώσεις θα αυτοδιαλυθούν και οι δυστυχώς εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της που αφελώς ή από άγνοια πίστεψαν σε αυτό το μόρφωμα θα επιστρέψουν στα μαντριά τους. Πλανάσθε πλάνην οικτρά... 

Ιδού η απορία


Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι....

Το τυρί το βλέπεις, τη φάκα την είδες;



Από τον Ιούλιο το έχει πει πολλές φορές ο Υπουργός Παιδείας, το επανέλαβε άλλη μια φορά σε συνέντευξη του στον Alpha 9.89, ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί αποκτούν οργανική θέση.
Την κατοχύρωση της οργανικής θέσης για κάθε εκπαιδευτικό, την εξήγγειλε ο υπουργός Παιδείας και στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Λύκειο. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δίνουμε τέλος σε αυτή την ανασφάλεια και κάθε εκπαιδευτικός θα έχει την οργανική του θέση», προαναγγέλλοντας ότι η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενες ημέρες. «Κατοχυρώνουμε την ασφάλεια του εκπαιδευτικού. Πρόκειται για ένα αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας και κατοχυρώνουμε την οργανική θέση όλων των καθηγητών και δασκάλων», δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος. 
            Τι όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος! Τι άλλο να ζητήσει ο εργαζόμενος από έναν Προϊστάμενο που τον νοιάζεται, τον σκέφτεται και ενεργεί για τα συμφέροντα του, πριν από αυτόν για αυτόν...

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δε με παρατάτε με τις απεργίες σας...


Για ποια Ελλάδα ρε γαμώτο αναρωτιόταν η Αφροδίτη Μάνου κάμποσα χρόνια πριν, και αυτό το ίδιο, λίγο παραφρασμένο τριβελίζει το μυαλό μου τις τελευταίες μέρες. 

Για ποιον ρε γαμώτο να κάνεις απεργία;

Για την ΟΛΜΕ; Αυτοί οι ξεφτιλεσμένοι, που ξεπούλησαν την απεργία του Μαΐου; Αυτοί που μας άφησαν ξεκρέμαστους την ώρα του αγώνα; Αυτοί που τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας; Τι έγινε, τώρα αποφάσισαν όψιμα ότι συντρέχουν οι λόγοι και οι προϋποθέσεις; Ή μήπως ετοιμάζονται να παίξουν το έργο σε επανάληψη;

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τεστ αλκοολισμού

Άσε μας κουκλίτσα μου...

Περασμένα μεγαλεία...

Ευτυχώς, με χώρισε....

Μετά τη Φινλανδία βλέπω εκτέλεση στο Σύνταγμα!!!

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τουλάχιστον θα συνταγογραφείται τζάμπα το prettyBRA;;;;;;;


Προσδεθείτε...


H Dream Team της πρόβλεψης σε στέλνει ταμείο ...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;;

Ζωή σε λόγου μας...


Μέρα που είναι σήμερα...Χρόνια πολλά ΠΑΣΟΚ




από τα λίγα πράγματα που όσο περνούν τα χρόνια μικραίνει....

... και επειδή όπου να'ναι περιμένουμε και την απόφαση για τον Άκη (ένας είναι ο Άκης) νομίζω ότι ίσως κάποιοι να έχουν ευθύνη, εφόσον η δικαστική απόφαση είναι αντίθετη με το πόρισμα τους. Λέμε τώρα!!!!

Αν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο από το 4G της CosmOTE αυτό ίσως να είναι το ... ελληνικό Καλοκαίρι

Στη θέση σου θα το έβαζα στα πόδια...

Daily Photo Shoot - Pictures nr 3

Είσαι Ίδαλμα!!!!!!

Προς τα εκεί όμως έχει υπέροχη θέα...

Απλά μαθήματα ... ανεργίας

Βρες τις διαφορές

Με τα φλας έχουμε ένα πρόβλημα... αλλά έτσι κι αλλιώς ποιος τα χρησιμοποιεί;;;;;

Δημοφιλείς αναρτήσεις